SWOP för kadett och junior

Som de senaste åren så är sista helgen i september bokad för massor av judo för U18 och U21. I år kom det lite över 300 anmälda ifrån 8 nationer. Våra gäster började droppa in redan på torsdag och de sista åkte hem på tisdag morgon 0400 då några morgonpigga Södra fanatiker körde dom till flygbussen. Fredag var det invägning,utbildning, träning och bygga hallen för tävling. Lördag massor av matcher genomfördes och arrangemanget flöt på riktig bra. Medaljer blev det oxå. Guld till Camilla och brons till Leonidas i sin nya viktklass -81, Teddy körde träning i stora dojon och Christer tog hand om alla i Huddingehallen. söndag var det bra uppslutning på 08 randori med lite över 80 aktiva på mattan och härlig fart i Torvalla. I Skarpnäck skötte Karinx2 träningen där var det bara 40 st. Måndag och våra vänner från Polen sover ut och ser sedan lite av Stockholm bäst var ABBA museet och vaktavlösning men var var kungen och drottningen undra dom. Härlig randori på kvällen och avsluta med lite Pizza typ 20 st. Tisdag morgon samling 0400 för att ta sig till flygbussen och hem till Polen.
Bilder Teddy,Ann och FB
Swop2016

Publicerat i Nyheter | Lämna en kommentar

Dags för J-SWOP 2016!

jswop-16

Fredag – Invägning för alla tävlande. Träning för alla från 5 år mellan 17.30 – ca 19.30

Lördag – J-SWOP! Tävlingarna startar 09.00 – se tidsschema. 
Träning för alla från 5 år och uppåt 10-11.30.

Söndag – 08 randori för alla  från ca +40 kg som vill köra randori mellan 10.00 – c:a 12.00

Allt detta sker i Torvallhallen. Här hittar du allt om tävlingen!

Alla övriga IK Södraträningar enligt ordinarie schema som vanligt, detta är bara bonus 🙂

 

Publicerat i Nyheter | Lämna en kommentar

Vinter snart så

Tro det eller ej men det lär ju bli vinter även i år. Det betyder att man måste fixa och trixa i Djupån plocka in vår fina sommar dojo. Vilka är bäst på det då självklart stabila ligan som varje år gladeligen ställer upp och bär,krattar,fikar,snackar hänger kör grejer till tippen och allt med ett stort smile. Bra jobbat dessa dagar och härligt vad vore livet utan våra Darlingar.
Vinterstänga Djupån

Publicerat i Nyheter | Lämna en kommentar

Borlänge Judo Open

Borlänge judo open 17 september i Kampsportshallen blev en lång dag med massor av matcher ,vinster , förluster onda armar och ben och nya upplevelse att få tävla med arm och halslås. Mycket spännande och mycket lärorik typ mera på riktig som en av kommentarerna var. Grej med dessa tävlingar är ju att öva på att gå matcher det är ju inte VM just idag. Allt ska man öva på. Väga in, värma upp hålla fokus hela dagen, och även för en del hur man gör vid prisutdelning. Kan låta enkelt men bara öva mera och mera så småningom kommer resultat.
Bilder från FB
Borlänge Judo Open

Publicerat i Nyheter | Lämna en kommentar

INFO om torsdag 15 september

Detta galleri innehåller 1 bild.

Torsdag den 15 september är det 08 randori 18.00 i Brännkyrkahallen. Så ingen träning i Skarpnäck denna torsdag 18.00

Fler gallerier | Lämna en kommentar

GothenburgJudoOpen

Första tävlingen för hösten arrangerades av Göteborgs judoförbund i Mölndal den 10 september. en liten skara från klubben tog sig till Göteborg med bil och tåg för att öva på att gå matcher för det är ju det en sådan … Läs mer

Fler gallerier | Lämna en kommentar

Kristallenfirande

Det har blivit dags att hylla och prisa det gångna årets starkaste insatser inom svensk tv! 18 kristaller delas ut under galakvällen. I fyra av kategorierna röstas vinnarna fram av tv-tittarna under galan, i övriga tretton kategorier utses vinnarna av juryn. Hederspristagaren utses av Kristallens styrelse.
Årets realityprogram vann Heja Sverige, TV4 i Heja Sverige följer man deltagare i den svenska truppen till Special Olympics från uppladdning, träning och vardagsliv till guldjakten i USA. Från IK Södra deltog Daniel Anglen och Johanna Sjöstrand . Daniel vann guld och Johanna tog brons. Bengt Alm var coach. TV 4 sände under hösten hela serien och blev i söndag prisade med Kristallen. Vilket vi firade med härlig judoträning smarrig tårta från Örnsbergs Bageri och liten film snutt som Manne fixat. Stort grattis Heja Sverige,TV4,Daniel,Johanna,Bengt och alla vi som bidrar till berikande av världen.
Bilder Teddy,Karin och FB
KristallenParty2016

Publicerat i Nyheter | Kommentarer inaktiverade för Kristallenfirande

Daniel vann Kristallengalan!

grattisDaniel

Heja Sverige med Södra då Daniel vinner kristallen!!!

Publicerat i Nyheter | Kommentarer inaktiverade för Daniel vann Kristallengalan!