Lite höstschema kanske…?

Här nedan hittar ni höstschemat och avgifterna för 2019.

Höstschema 2019 Ladda Ner/Öppna

Avgifter 2019 Ladda ner/Öppna

Publicerat i Nyheter | Kommentarer inaktiverade för Lite höstschema kanske…?

Tyresö, Lindesberg, Skillöt och Beckis

En intensiv  helg är till ända med massor av judo av alla dess slag. Började på fredag med prova på i Tyresö på minfritid mässan. Ulrika höll i den med hjälp av bästa gänget. Ann gästade vår senaste satellitdojo i Skillöt innan det bar av till Lindesberg för Linde Open tävling med efterföljande läger. Mycket fin judo och bra kämpaglöd fick vi se under lördagens tävling och massor av medaljer av olika slag. Söndag började med träning i två olika grupper. De yngre fick öva på vad som behövs i deras ålder där träningen leddes av Jonathan Fagerhill  medan Viktor Carlsson tog hand om de lite äldre där dom fick träna på  vad dom behöver. Hemma i Stockholm körde Dick och Nicklas prova på på Beckis och vi kan nöjt luta oss tillbaka efter denna helg där vi berikat världen. Yawara ichi dai

Bilder Hoflin, Karin, Ulrika, Johanna, Dick, Alex

Publicerat i Nyheter | Lämna en kommentar

Härlig start på höstterminen 2019

Vilken härlig mjukstart vi haft på höstterminen 2019. Fast det kändes nog mest som rivstart på många av våra  träningar. Massor av aktiva typ 500 st som tränat den första veckan på  de 27 schemalagda träningarna  i någon av våra fem dojo vi har runt om i Stockholm. Förutom vår rivmjukstart så har det på gott VM i judo i Tokyo där Thomas, Nikke och Sellstone fått uppleva atmosfären i Nippon Budokan. Vi andra har suttit som klistrade framför datorn. Värmen håller i sig så idag valde vi att träna utomhus under bar himmel en härlig upplevelse det oxå. I Lindesberg på riksfortbildningen fick de som var där sin upplevelse som vi alla kommer att få ta del av. 

Bilder Ann, Dick, Ewa, FB

Publicerat i Nyheter | Kommentarer inaktiverade för Härlig start på höstterminen 2019

Uppstartsläger&kickoff

Fredag kväll och massor av tränare, ledare och styrelse medlemmar samlades i Djupån för härliga samtal, ivriga grupparbeten mumsig mat. Högt i tak och massor av tankar,förslag och idéer ledde fram till hur bra ska bli bättre. Snarka några timmar sen blev det praktiska övningar under lördag och söndag. Mattan fylldes med runt 50 aktiva från 5 år till 50 år på judo mattan. Tävlings aktiva, glada motionärer, små och stora barn special needs en härlig blandning tränges på mattan under 4 fett bra judo träning och ett fys/löp pass. Förutom all träning han vi klämma in dom super duper poppis korten, studsmatta,fotboll, grill, popcorn maskin och bara vara. Nu är vi alla taggade inför starten i morgon måndag och vi ser fram mot en härlig termin.

Fota ann,Karin Ewa FB

Publicerat i Nyheter | Kommentarer inaktiverade för Uppstartsläger&kickoff

Judo-VM i Japan!

image-37065

Mer information på IJF:s hemsida
Sveriges VM-trupp på Svensk Judo’s hemsida

Publicerat i Nyheter | Kommentarer inaktiverade för Judo-VM i Japan!

Green Hill

En liten tapper skara aktiva från klubben tävlade i helgen på Green Hill Open i Eriksdalshallen på söder i Stockholm. Lördag hade vi 3 aktiva som tog hem 3 medaljer. Silver till Hanna och brons till Alicia och Erik. Söndag var det det Taras tur och hon fick massor av match tid i kroppen. I Fu15 blev det en guld medalj efter 3 ippon vinster och Pu15 en silver medalj efter en lååång final. Nu blir det läger i dagarna 3 med gamla Södringen Marcus Nyman som instruktör.

Mer bilder här…

Publicerat i Nyheter, Tävlingar 2019 | Kommentarer inaktiverade för Green Hill

Ungdoms- OS BAKU 21 – 27 juli 2019

Återigen dax för ett ungdoms OS. Många av våra ungdomar har fått vara med om detta äventyr och bästa resultat har Sanna Askelöf med en 5e plats från 1999. För andra gången i rad så blir Björn uttagen att döma och Kalle uttagen i -81 för att tävla. Slut spurt uppladdning för Kalle blev att ligga hemma i en sommar förkylning och frågan var om han skulle  hinna bli frisk. Dagen innan avresa vände det och Kalle kom med planet till Baku. Björn fick döma massor av matcher, medalj och final pass. Kalle kämpade väl och presterade bra och tog hem SWE andra topp 10 plats.Vi hemma i Svedala är nöjda,glada och stolta. Vilket äventyr grabbarna fått vara med och vad med erfarenhet dom fått med sig i sina liv och lite bättre på judo.

Bilder FB, EJU, Svenska Olympiska kommitténs hemsida

Läs mer om
ungdoms-OS här:
SOKOS-sidanEJU

Björns domarrapport

Publicerat i Nyheter, Tävlingar 2019 | Kommentarer inaktiverade för Ungdoms- OS BAKU 21 – 27 juli 2019

Sommarläger 21-25 juli 2019

Dagens filmer

Dag 1Dag 2Dag 3Dag 4Dag 5

Sommarläger för kidz i Djupån ett måste. Ett förväntansfullt gäng samlades i dojon med sina familjer för att tillsammans träna lite judo innan föräldrarna  fick ta sig ann köket och kidzen körde på med mera judo. Härlig tacoslunch och så var lägret igång. Vilka dagar vi har haft underbara kidz som tränat judo 3 gånger om dagen, sprungit på morgonen, jagat varandra med kull och kurra gömma. Hoppat i borgen och på mattan och i plurret. Firat födelsedags barn med sång tårta och presenter. Lär sig massor av judo både praktiskt och teoretisk och några fått högre grader. Stort tack till alla härliga kidz, duktiga ledare och fantastisk personal i köket. 

Bilder Ann,Viktor och FB

Publicerat i Nyheter | Kommentarer inaktiverade för Sommarläger 21-25 juli 2019