Slutspurt på vårterminen!

Snart närmar vi oss vårterminens avslut. Här hittar ni de olika datumen då din dojo har sista träningen.
Men misströsta inte! Sommarens träningsschema i fantastiska Djupån hittar du nämligen här! Ett fullspikat program för dig som inte vill missa en viktig träning och samtidigt träffa nya och gamla träningskompisar.
Gissa var du hittar en suverän beskrivning om du är osäker på hur man hittar ut till IK Södras dojo i Djupån...?

Trevlig Sommar!

image-36842
Publicerat i Nyheter | Lämna en kommentar

NM

Blandade känslor ifrån Nordiska mästerskapen i Finland. Tävlingen avslutades med ett guld till Leonidas i U21 -81, men övriga resultat gick inte som vi hade hoppats på, där Kevin Aspelin blev bäst placerad med sin 5:e plats i U18 -66. Nu blir det hem för att analysera och ladda om, nästa tävling: Budo Nord Cup. @ Rovaniemi, Finland.

Ann var tvungen att fara lite tidigare för att äntligen få träffa Tomten, ja det blev lite judoträning, bastu och bad oxå 🙂

Text och bild Adam&Ann

Klicka för mer bilder
Publicerat i Nyheter | Lämna en kommentar

FalleriFallera tralla la

Helgen 18-19 maj deltog tre vise män från klubben på Svenska judoförbundets kurs i judo4balance. Vår ordförande Tommy, Nicklas och Micke. Det var full fart hela helgen där praktiska övningar varvades med teori och grupparbeten. Så nu väntar vi bara på att fulla våra lokaler med massa ny härliga grupper som kommer lära sig konsten att falla.

Bilder Micke.

Klicka för mer bilder
Publicerat i Nyheter | Lämna en kommentar

SM,Tyskland,Utbildning

Intensiv vecka med upplandning inför SM och snabba puckar att dra till Tyskland. Mera utbildning av våra redan så duktiga tränare och massor av graderingar. Då det inte fanns några tävlande för Tara på SM så blev det att hoppa på planet till Tyskland för att gå en massa matcher och ta hem guldet. Adam tog gänget till Trollhättan för årets svenska mästerskap under två långa dagar kämpade våra aktiva och massor av medaljer blev det. Guld till Kalle -81 i U18 och brons i U21. Leonidas -81 han med men några år äldre där blev det silver i senior och brons i U21. Martin tar ännu en SM medalj denna gång bron -73 U21. Första SM medaljen men absolut inte sista kämpade sig Kevin till i U18 -66 och det blev en fin födelsedags present till pappa Roger. Pontus körde bra och hamnade precis utanför pallen men på en fin 5e plats och Filip och Fredrik var dom ända som blev oplacerade. Kanon bra ,Grattis tjoho tjo va bra. 

Resultat från SM

Bilder Adam, Karin ,FB

Publicerat i Nyheter, Tävlingar 2019 | Lämna en kommentar

KM &Kata

Förts helgen i maj och Tomas tar ett stort gäng med Kata sugna judoka med sig till Åland för lite träning och smörgåsbord. I dojon i Skarpnäck är det full fart på söndag morgon vi börjar med invägning och sen 60 minuter med härlig judoträning innan det blev matcher för alla som ville det. Våra duktiga domare fanns på plats och hjälpte våra blivande och våra landslagskillar hjälpte våran blivande hur man gör en tävling. Bra jobbat och fett vad duktiga alla är som kämpar och hjälper varandra. Galna bagar Ernö tog med hela familjen och såg till att alla fick mumsiga Langos och Jansson fixa fina fikat. Härligt så som det ska vara en dag i judons tecken. Yawara ichi dai

Bilder ann,Karin,Johanna, FB

Klicka för mer bilder
Publicerat i Nyheter, Tävlingar 2019 | Lämna en kommentar

KM 2 på söndag, missa inte det!

Info om tävlingen

Publicerat i Nyheter | Lämna en kommentar

Valborgsläger&tränarträff

Värme och sol i överflöd och vi närmar oss Valborgsmässoafton då kommer regnet, bra där så vi vågade ha en liten liten majbrasa i år efter en härlig judo träning och den lilla grillen. Sova några timmar och löpning med gänget innan den så smarriga läger frukosten. Dax för judo och massor av instruktörer på mattan fet v bra våra aktiva har det. Lunch och feta grillen med mängder med mat i massor. Medan barnen kör sin andra idrott pingis,fotboll,badminton så samlas klubbens ledare för att ha lite brainstorming hur vi gör klubben ännu bättre. Ewa ledde stormen med bravur så nu är vi tagga till tusen. Mera judo träning sedan fika och tack för denna gång vi syns i morgon igen.

Bilder Ann&Karin

Klicka för mer bilder
Publicerat i Nyheter | Kommentarer inaktiverade för Valborgsläger&tränarträff

Ungern&Bollnäs

Vi var iväg med aktiva på tävlingar även denna helg. Tara kämpade på i många matcher i Ungern och fick en silvermedalj med sig hem. I Bollnäs var Alicia och Fredrik uppe på tävlingsmattan och kammade hem brons och guld. Alicia fick även pris för fin judo. Bra jobbat och grattis

Foto Mohammad&Norström

klicka för mer bilder
Publicerat i Nyheter, Tävlingar 2019 | Kommentarer inaktiverade för Ungern&Bollnäs