Slutspurt på vårterminen!

Snart närmar vi oss vårterminens avslut. Här hittar ni de olika datumen då din dojo har sista träningen.
Men misströsta inte! Sommarens träningsschema i fantastiska Djupån hittar du nämligen här! Ett fullspikat program för dig som inte vill missa en viktig träning och samtidigt träffa nya och gamla träningskompisar.
Gissa var du hittar en suverän beskrivning om du är osäker på hur man hittar ut till IK Södras dojo i Djupån...?

Trevlig Sommar!

image-36842
Publicerat i Nyheter | Kommentarer inaktiverade för Slutspurt på vårterminen!

Judofestivalen i Porec, kroatien

Som säkert många redan vet pågår den årliga judofestivalen i Porec. Några södringar med Ann i spetsen styrde kosan dit i år igen. Sol och bad har blandats med högklassig judo i fantastiska omgivningar…
Här nedan kan ni se lite bildmaterial därifrån.

klicka för mer bilder
Publicerat i Nyheter | Lämna en kommentar

Kalle uttagen till Europaungdoms-OS i Baku!

Grattis Kalle till uttagningen!!!

Publicerat i Nyheter | Lämna en kommentar

Bock och tack

Vilken dag! Ann nådde äntligen ”mogen ålder”, och för att sätta lite extra prägel på detta extraordinära tillfälle firades även Sveriges Nationaldag, men den hamnade av naturliga skäl lite i skymundan…
Uppslutningen var det heller inget fel på; Richard de Bijl åkte hela vägen från Holland för att fira sin gamla vän. Marcus Nyman – Europamästaren 2010 som gör comeback och satsar på OS i Tokyo 2020, dök också upp för att gratulera sin gamla tränare. Därutöver kan listan göras lång på alla som stod i kö (ingen nämnd – ingen glömd) för att få gratulera Ann, som för övrigt bär sina sextio år med heder!
Ett stort tack till alla som hjälpte till och gjorde detta till en glädjens dag!
Hipp-hipp… HURRA!

Publicerat i Nyheter | Lämna en kommentar

Ann Löf blir stor…!

Självklart, på självaste Nationaldagen fyller Judokvinnan, Medmänniskan, Pådrivaren, Festminglaren, Katadrottningen,
EM-bronsmedaljören, Ploppteknikern,
GummiAnnkan och IK Södringen år!

Publicerat i Grattis, Nyheter | Lämna en kommentar

Budo Nord,LugiCamp och Kidz cup 2019

Kristi Himmelsfärd då tar man tåget till Lund för att träna och tävla tillsammans med flera hundra kidz från 10 nationer. Lugi Judo kämpar på för 42 året med detta arrangemang detta år tyckte Lunds kommun att det var bättre att SVT kunde spela in Fråga Lund i stora fina sporthallen så att det idrottande ungdomarna blev placerade i Eos hallen som ’r en aning mindre oc av äldre modell. Men 

Klicka för mer bilder
Publicerat i Nyheter | Lämna en kommentar

Open European Special Needs Judo Games 2019

Underbara dagar i Lindesberg under Kristi Himmelsfärds helgen . Runt 200 aktiva från 8 nationer däribland Japan samlades för träning,utbildning och tävling. Frövi judo stod som arrangörer men som alltid hjälps alla åt så att det blir så bra som möjligt för våra aktiva. Tomas bossarnas boss häll i utbildning och såg till att alla träning fungerade bra. Johan styrde upp judoshia så att tävlingen flöt på bra och vi fick se massor av spännande matcher, snygga kast och en kämpa glöd utan dess like. Förutom all judo så bjöds det på bowling, fys på ute gymmet och den otroliga hopp borgen med inslag av gladiatorer. Lördag kväll avslutas med mumsig Tacos buffe och härligt disco

Klicka för mer bilder
Publicerat i Nyheter | Lämna en kommentar

Judofestival i Lindesberg 2019

Som sig bör så åker hela familjer till Lindesberg för att deltaga på det härliga familj judoläger där det finns träning för alla. Södra har en stor skar aktiva med massor av tränande pappor på mattan kom igen nu alla mammor var är ni, ladda nu inför nästa år. Teknik träning varvades med randori och roliga lekar. Bowling ett måste på lördag kväll och självklart så avslutades festivalen med Gladiator spel. Tack till Frövi judo och alla vår duktiga judokas om kämpat hela helgen.

Bilder Johan H ,Jim och FB 

 

Klicka för mer bilder
Publicerat i Nyheter | Kommentarer inaktiverade för Judofestival i Lindesberg 2019

Trippel lördag

Vilken lördag hur bra kan vi va asså så fett dj.. bra. Jim håller koll på närmare 30 aktiva i Lindesberg på årets upplaga av judo festivalen. Massor av judo och morgon fys och dagen avslutat traditionsenligt med Bowling. 

Christer kör träning,prova på och uppvisning på Huddingedagarna i Sjödalsparken, regnet hänger i luften men vi klarar oss och alla kämpar väl på mattan.

I den andra delen av Huddinge, närmare bestämt i vår  klubbstuga i Djupån så samlas Special Needs gänget för judo party . Massor av judo av alla dess slag. Lekar, fall, teknik, matcher och en härlig uppvisning. Högre grader och extra priser, snygga sommar T-shirt från Länna sport och en härlig grill kan man ha det bättre. Skulle va färdtjänsten då fast kul hade vi.

Ja Teddy körde som vanligt träning i Torvallahallen oxå denna lördag japp vi får godkänt , bra jobbat. Yawara ichi dai.

Bilder: Ann,Tomas, FB

Klicka för mer bilder
Publicerat i Nyheter | Kommentarer inaktiverade för Trippel lördag