Södra Judo Open #4 All Inclusive

Södra judo Open #4 All Inclusive kan vi verkligen vara stolta över. Vilken helg vi varit med om, runt 350 startande på årets sista Södra Judo Open där alla kategorier var med och tränade och tävlade. För att krydda till det så körde vi en utbildning med ett 20-tal instruktörer som fick massa teori och praktiska övningar av Tomas och Ann och Kjell fyllde på med tävlingsregler. Roger skötte spakarna med lite tekniska problem men inget som han inte klarade av att fixa. Magnus och Monica stod för underbar Lasagne, massor av frukt och bästa Bagaren med mumsiga bullar. Även liten Pizza försvann i hungriga magar!

Våra sponsorer

Spökläger #3

Då är vi klara med 2021 alla spökläger. Det blev 3 läger i år, riktig härligt med så många judospöken som gillar läger. Denna gång var det Adam och Jenny som höll i spakarna med hjälp av våra landslagsaktiva och ungdomar från tävlingsgruppen. Massor av judo, massor av Tacos, glass och läskiga spöken. 

Spökläger #2

Mohhahhha upp och hoppa och nytt gäng med fina spöken som med skräckblandad förtjusning kommer laddade till Skarpnäck för en heldag med judo. Kidzen möttes av läskiga spöken alla vågade dock kliva upp på mattan och kämpade på hela långa dagen med massor av härlig judo, mumsiga tacos och glass i stora lass. Härligt jobbat

Spökläger #1

 lördag 30 oktober läskigt bra med massor av glada ungdomar som tränade underbar judo. Morgongympa med Ann och Jenny medan Roger och Thomas hade sittning hur man använder Bokningssidan och Smoothcomp. Fruktpaus och upp på mattan igen. Härlig Tacoslunch och hopp och lek med fri lek allt från 3 i rad till schack och någon form av fotbollsrugby. Kort prommis i sköna höstvädret innan det var dags för nästa judoträning med lite mindre teknik och massor av kampmoment och härlig randori. Dagen avslutade med glass i stora lass och ett snyggt Ippon på saftbordet.