Om IK Södra

Hej och välkommen till IK Södra Judo – Klubben med hjärta!
IK Södra bildades 1963 och är en av landets största och mest framgångsrika klubbar.
Vårt motto är ” Judo för alla, med glädje och kvalité ”. Hos oss är alla av samma värde,
oavsett bakgrund, erfarenhet eller talang. Vi lär oss av varandra i allt vi gör, och alla har rätt att utvecklas i sin takt och hitta sin väg. En del framgångar genom historien är Sveriges första VM- medalj; ett Silver 1986, Junior-EM-Guld 2002, 3 personer med högsta domarlicensen i världen och några av Sveriges bästa tränare. Du kan träna i Handen, Farsta, Nacka och i Skarpnäck. Dessutom har vi en egen klubbgård i Djupån, som ligger vid sjön Magelungen i Ågesta.

Judons kodord/värdegrund

ArtighetÖdmjukhet
ModRespekt
ÄrlighetSjälvkontroll
ÄraVänskap

Policy/regler
Policy vid smitta i träningsgrupp
IK Södras GDPR policy
Anti-doping policy
Stadgor.

IK Södras vision
Vår vision är att utveckla harmoniska och ansvarstagande judoutövare som var och en når sin fulla potential.

Verksamhetsidé
Vi lär ut judo med glädje och kvalité, till judoutövare i alla åldrar, utifrån individuella förutsättningar. Som judoutövare bjuds du in till en inkluderande gemenskap med allsidig träning som ger stärkt kroppskontroll, balans, smidighet och självkänsla.

Föräldrar och andra Supportrar
Som ideell förening är vi beroende av Dig. Vi arrangerar många läger och tävlingar där det
behövs hjälp med både stort och smått. I våra två egna lokaler behövs det alltid hjälp med att fixa, bygga nytt, dra el eller bara dricka kaffe tillsammans och ha trevligt. Maila eller ring och berätta vad just du vill/kan hjälpa till med.

Sponsring
Har du ett företag eller goda kontakter tar vi tacksamt emot alla former av sponsringsbidrag. Allt från små extrapriser till KM, 10 kilo köttbullar till sommarlägren eller kanske 100 nya judomattor? Allt tas tacksamt emot. Hör av dig till klubben omgående.

Försäkring
Alla som har betalat medlemsavgiften är försäkrade genom Svenska Judoförbundets
samlingsförsäkring ifall olyckan skulle vara framme.

IK Södra Judo
Box 38, 123 21 Farsta telefon 08-771 70 79 vardagar dagtid, mail-address: sodra@iksodra.com , www.iksodra.com BG 5420 – 3963