Och vinnare av Haninge Kommuns pris till årets eldsjäl är…

…självklart vår egen Ann!

Under träningen i Torvalla på torsdagskvällen överraskades vi av representanter från Haninge som delade ut priset mitt under pågående träning. Priset lämnades över av Idrotts- och fritidsnämndens ordförande Nicole Forslund.

Ett oerhört ärofullt pris som erkännande för det ofantliga arbete som Ann lägger ned för att alla ska ha en plats och kunna utvecklas till de bästa versionerna av sig själva.

Motiveringen som låg till grund för beslutet:

Ann Löf, Ik Södras chefstränare, mamma och ryggrad! Hon är en av pionjärerna inom judon och Ik Södra och nu känd inom hela Judosverige. Hon har en sällsynt styrka, en unik uthållighet och många andra goda egenskaper – ett levande och tydligt exempel på judons värdegrund. Ann strävar ständigt efter att få alla att våga växa i mod varje träning, utifrån sina förutsättningar genom den trygghet, kunskap och erfarenhet hon förmedlar inom och utanför mattan. Hon visar ständigt på allas lika värde, inte minst genom klubbens fantastiska verksamhet inom Special needs. Ann har en unik förmåga och vilja att pussla ihop alla små och stora bitar inom IK Södra till en varm helhet. En helhet som bygger inte bara klubben ʺKlubben med hjärtaʺ, utan också människorna i och omkring den.