Rapport från FlaggAnnlägret!

Åh vilka härliga dagar vi har haft i dagarna tre. Massor av fin judo i form av kastträning, rullar i mattan och hur man håller i roligt och inspirerande KataTräning och en intressant och lärorik teorilektion. Nu har alla koll på tretal, trianglar som håller tätt Shin Gi Tai, hjärta, kokoro, kropp och själ och en massa braiga grejer.

Jonas och Johan körde hårt med seionageträning, Julia drilla alla i kata, Ann drog till Stockholms äldsta judoklubb och tillsammans med Tomas blev det en massa nya svartabandbärare. Förutom en massa judo blev det hoppa studsmatta, sumodräkterna åkte på och kull runt hela skogen, underbart. Full fart i köket med föräldrar som fixa och trixa med mängder med mat och en väldig massa pyssel med att gräva diken, rensa hängrännor skruva och såga  ja så som det ska vara i vårt lägerparadis i Djupån.

Måndag och nationaldag. Dojon smyckad fin och Ann mottog med skönsång både före och efter träningen. Fin judoträning med uppvisningar och presenter delades ut . Lunch – packa, städa och glass i massor. Härligt nu laddar vi för nästa läger.