SJO-Stockholm Edition!

Vilken härlig judohelg som nu är till ända, så skönt vara igång igen. Mjukstart med tävling och träning i Torvallahallen, nytt tävlingssystem – Smoothcomp, mycket bra, lite buggar men det hoppas vi förbundet fixar till nästa tävling. Fredag kväll fylldes hallen med ett gäng träningssugna  kidz och ungdomar som fick en genomkörare och sightseeingrunda i hallen samt var och när man ska vara på plats under lördagen. Tomas körde kata med sitt gäng och föräldrar fixade hallen med mattor, bord ,stolar och annat bra och ha inför tävlingen.
Lördag; ett 30 tal kidz som tränade i stora dojon och runt 160 som tävlade i stora hallen. Tävlingen kördes i block med u9-u13 på förmiddag, sedan tog vi lunch och åt mumsiga burgare. U15& U18 körde igång och allt flöt på bra. medaljer, applåder och busvisslingar. Tack för idag vi syns i morgon.
Söndag bjöd på judo4all träning i Både Skarpnäck och Torvalla. Ann och Andre jobbade hårt med gruppen i Skarpnäck medan Öberg och Jim bossade runt i Torvalla. Vi tackar Amager judoklubb från Danmark som kom på besök och satte lite extra krydda på detta arrangemang. Nu laddar vi om till nästa helg med massor av judo 15-17 oktober, det blir fett nice!