Familjefest och årsmöte

18 februari – Familjefest i samband med årsmöte. John först på plats och strax efter kom Ann. Bara börja fixa och trixa. Göra lokalen fin för nu väntas det party! Peter med familj kommer och full fart i köket och stekbordet. Dropp in lite trevande men snart var det fullt på mattan. Kompisar, familj, släkt och vänner, alla i en salig blandning där alla testar judo: Kast, falla, åla, fasthållningar. Bara hänga och bara vara.
Det började kurra i magen och dax för underbar lunch. Självklart japan-inspirerad. Liten frågestund och förväntan på godisregnet var stor. Johan presenterade vår ordförande Tommy och mötet var igång. Tomas valdes till mötesordförande och Christer som sekreterare för mötet. Kassör Thomas drog budget, siffror och massa annat kul.  Valberedningen presenterade sitt förlag och så till slut kom då äntligen det så eftertraktade godisregnet. Den nya styrelsen satte sig i möte och vi andra fixade till lokalen inför kvällens träning. 

En bra söndag där vi berikat världen igen med kärnverksamheten i en judoklubb och det så viktiga årsmötet för att verksamheten ska fungera. Bra jobbat, nu kör vi på…

klicka för mer bilder