Spökläger och World Judo Day!

Vilken härlig helg tjoho! Två härliga Spökläger och World Judo Day med temat Bring a friend, och tala om vi fick nya vänner när vi tränade tillsammans med gänget från Tyresö Fighting Center. Tack för besöket bästa Martin och välkomna tillbaka.

Lördagens träning leddes av Leonidas som hade en massa braiga övningar som gjorde oss starkare, rörligare och stabilare och blev lite bättre på judo. Hektor höll fin presentation om varför vi firar World Judo Day just extra mycket denna dag den 28 oktober. Peter grillade burgare till alla hungriga och föräldrar fixade och trixade med allt runt omkring. 

Söndag ledde Ann första träningen – mycket rörelse och grunder, fall, kast och randori och tokiga lekar.

Peter vid grillen igen och underbara Yakiniki och Yakitori. Ja, jo, några undrade var tacosen tog vägen men Ann är glad att hon slipper stå i grytorna och kan ägna sig mer åt judo.

Hektor och Isak höll söndagens presentation om judohistoria och sen blev det mera judo där Marcus lärde ut underbar ashi waza i en grupp och Gustav kämpade med höftkast med den andra gruppen. Glass i stora lass och tack för denna helg. Vi syns nästa vecka!